بنابراین کاشتن ناخن های کوتاه از هر نظر می تواند مناسب باشد. کاشت ناخن دارای انواع مختلفی است که اغلب در آن از مواد مختلف برای این کار استفاده میشود. در حالت کلی برای آموزش کاشت ناخن طبیعی بایستی به مراحل زیر توجه نمایید.
- کاشت بیبی بومر زیر مجموعه ای از کاشت گریم است که امروزه طرفداران زیادی دارد.
- یک حوله را به مدت یک تا دو دقیقه در آب قرار دهید، سپس آن را باز کنید و یک طرف آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید.
- آیتالله خامنه ای، استفتائات واحد پاسخ به سؤالات جامعة الزهراء باب وضو، ص ۱۹.
- بعد از سوهان زدن اولیه باید ضد قارچ را روی ناخن بزنند و بعد از آن پرایمر می زنند، پرایمر در حقیقت چسب زیر مواد است که به هوا نگرفتن کاشت ناخن کمک می کند.
- بنابراین، در صورت مشاهده هر کدام از علایم عفونت ناخن به پزشک مراجعه کنید.
اگر برای داشتن ناخن های سالم به مانیکور یا پدیکور یا آموزش کاشت ناخن در پردیس تهران اعتماد دارید ، چند نکته را در نظر داشته باشید. در دوره ی آموزشی باید نحوه صحیح حرکت قلم و ایجاد سطح درست بر روی ناخن آموزش داده شود. برای داشتن کیفیت بالای کاشت، این مرحله باید به درستی انجام شود. این مرحله خود دو مرحله اساسی یعنی مانیکور خشک و خراش دادن ناخن را دارد. معمولا در این مرحله سطح ناخن از چربی ها، پوست های اضافه و مواد اضافی پاک میشود و با خراش دادن امکان چسبندگی مواد بالاتر خواهد رفت. از تیپ برای بلند کردن قد ناخن در کاشت ناخن استفاده می شود.
شناخت ابزار و مواد کاشت ناخن
در اتمام دوره آموزش کاشت ناخن، شما جزوه آموزشی کل دوره را دریافت خواهید کرد. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که آموزش کاشت ناخن باید به شکل اصولی و توسط مربی های با تجربه انجام گیرد. همچنین مهمترین اصل در این حرفه دقت و حوصله است تا بتوان نتیجه دلخواه را کسب نمود.
در این مرحله، تمام روش های کاشت ناخن را به صورت کامل آموزش می بینید. لمینیت به معنای کاور کردن لایه نازکی از مواد مختلف (معمولا پلاستیک) بر روی اجسام می باشد. بنابراین لمینیت ناخن یعنی کاور کردن ناخن که می تواند هم با پودر و لیکوئید و هم به روش لاک جلیش ( ژلیش ) انجام شود. معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخنهایشان دارند توصیه میشود. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهانکشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد میکند.
بعد لایه ژل روی ناخن قرار می دهند و در دستگاه یو وی خشک می کنند. کاشت ناخن بلند از مدل ناخنهایی است که با طرحهای پیچیدهی خود توجههای زیادی را به خود جلب میکند و زیبایی منحصر به فردی هم دارد، اما کاشت ناخن کوتاه هم اخیرا ترند روز شده است. کاشت ناخن کوتاه مدتی است که طرفداران خود را پیدا کرده به خصوص در بین افرادی که به دلایل مختلف ناخنهای شکننده و بسیار کوتاهی دارند. از طرفی جذابیت زیادی در ناخنها ایجاد میکند و برای کارهای روزمره بسیار مناسب است. با توجه به اینکه کاشت ناخن انواع مختلفی دارد میتوانید از کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن پلی ژل و روشهای دیگر برای زیبایی ناخنهایتان استفاده کنید. در این روش کاشت، ناخن طبیعی هیچ آسیبی نمیبیند زیرا زمانیکه ناخن رشد میکند و فرد احتیاج به ترمیم پیدا میکند به این معنی است که ناخن سالم است و رشدش متوقف نشده است.
دسترسی سریع
در این روش از انواع کاشت ناخن حالت طبیعی ناخن ها حفظ شده و با چسباندن لایه ای از جنس ابریشم (یا فایبر گلاس) بر روی ناخن طبیعی یا تیپ گذاری شده به ایجاد ضخامتی مناسب بر روی ناخن ها می پردازیم. سپس برای محکم نمودن صدف ناخن ها، از چسب مخصوص استفاده کرده و در هر مرحله نیز از اسپری فیکس کننده استفاده می نمائیم، این روش از انواع کاشت ناخن بسیار نادر بوده و کاربرد چندانی در مراکز تخصصی ناخن ندارد. از انواع کاشت ناخن به روش ژله ای، می توان کاشت ژله ای کلاسیک را نام برد که با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین به ساخت لایه ای شیشه ای و محکم در سطح ناخن ها اقدام می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد. دوام این نوع از انواع کاشت ناخن در حدود دو هفته بوده و انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود. خانمها به دلایل مختلفی کاشت ناخن را انجام میدهند؛ برخی صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخنهایشان، بطور مثال برای پوشاندن ناخنهایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارند.
نحوه کاشت ناخن ژله ای
سعی کنید چسبهای با ماندگاری بالا را برای این منظور استفاده کنید. توجه کنید که نور فرابنفش میتواند موجب آسیب به پوست، از قبیل چین و چروکها و لکههای پیری شود. همچنین، قرار گرفتن بیش از اندازه در معرض نور فرابنفش میتواند یکی از عوامل سرطان پوست باشد. به کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه میشود که کاشت انجام ندهند، چون این کار باعث میشود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند. کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند با این کار بیماری را تسریع میکنند.