دسته‌ها
اخبار

انواع مدل و روش های کاشت ناخن عکس، مزایا و معایب-ماتیک فور یو | آرایشی

زمانیکه یک لایه نازک از مواد روی ناخن باقی ماند با استفاده از سوهان بقیه مواد را هم از بین ببرید و با بافر سطح ناخنتان را بکشید و با پولیش ناخن را برق بیاندازید. این روزها داشتن ناخن های بلند و لاک زده، به یکی از سرگرمی های بانوان تبدیل شده است و آن ها سعی می کنند با کاشت ناخن، مانیکور کردن و لاک های فانتزی، به ناخن های زیبا و خواستنی برسند. شاید این موضوع باورکردنی نباشد، اما تحقیقات علمی ثابت کرده گازهای سمی موادی که برای کاشت ناخن استفاده می شود می تواند سبب مسمومیت آرایشگر و حتی مشتری شود. این نوع از مسمومیت علائم شبیه مسمومیت الکلی دارد که در موارد شدید با علایمی از جمله بروز اختلالات روانی، خونی، کبدی، قلبی- عروقی و تنفسی همراه است.

  • آموزش ژلیش ناخن یکی از پر طرفدارترین موارد در آموزش کاشت ناخن می باشد.
  • شما به عنوان ناخن کار باید انواع فرم ناخن را به درستی بشناسید و قادر به ایجاد آن باشید تا بتوانید فرم دلخواه مشتری را ایجاد کنید.
  • پس از زدن محلول ضدقارچ ابتدا کاشت پودری انجام می‌شود و سپس با کاشت ژله‌ای و خشک کردن کار پایان می‌یابد.

در مرحله بعد باید صدف ناخن را به ضدقارچ آغشته کرده و سایز مناسب تیپ ناخن را انتخاب کنید و با چسب ناخن بچسبانید سپس توسط کاتر قد دلخواه خود را ایجاد کرده و با سوهان نرم، مدل مد نظر را اعمال کنید. در مرحله آخر کمی از پودر کروم را روی سطح ناخن زده و پخش کنید و به خوبی فشار دهید تا پودرها جذب شوند؛ سپس پودرهای اضافی را کنار بزنید و از یک لایه تاپ کات استفاده کنید. حال می‌بیند که به طور شگفت انگیزی ناخن‌هایتان حالت آیینه ای به خود گرفته اند. برای شروع کار ابتدا مانیکور خشک انجام دهید تا براقیت ناخن از بین برود، سپس تیپ مناسبی را چسبانده، ضدقارچ و پرایمر بزنید. در این نوع کاشت، مواد کاشت روی ناخن مصنوعی زده می شود و بعد از ضد قارچ زدن روی ناخن ها این ناخن مصنوعی را روی ناخن فشار می دهند تا بچسبد و بعد ناخن مصنوعی را می کنند. از آنجای که این نوع کاشت احتیاج به سوهان کشی ندارد بعد از مدت کوتاهی به اصطلاح ناخن هوا میگیرد.

آموزش کاشت ناخن هلویی فرنچ

این نوع از کاشت نیز از محبوب ترین روش های کاشت ناخن بین بانوان است. چرا که با استفاده از دو رنگ پودر و ایجاد سایه روشن در مواد گذاری، زیبایی خاص و منحصر بفردی به دستان شما میبخشد. معمولا صدف ناخن را با مواد روشن و یا سفید پر کرده و ادامه ی آن را با مواد هلویی پر می کنند. چسب یا تاپ ژل را روی سطح ناخن زده و بلافاصله رشته‌ها را روی آن قرار دهید و سپس با قلم سیلیکونی مخصوص کاشت فیبر آن‌ها را تنظیم کنید.

ناخن بادامی نیز چنین فرمی دارد یعنی خطوط منحنی تندی دارد که کمی حالت تیزی به خود گرفته‌اند. طبیعی است که این فرم ناخن انگشتان شما را کشیده نشان خواهد داد . می توانید از نوارهای تزیینی به تنهایی برای طراحی استفاده کنید و یا به عنوان چسب برای ایجاد یک نوار خالی کاربرد دارد. ناخن های مربعی، متناسب با انگشتان کوتاه ولی ناخن هایی بزرگ است. البته این نوع ناخن لاک هایی با رنگ های روشن و ملایم را می­پذیرد.

کاشت ناخن بدون تیپ

این مدل برای کسانی که ناخن های شکننده و ضعیف دارند هم پیشنهاد میشود و علاوه بر این برای کسانی که عادت به جویدن ناخن هایشان دارند بسیار مناسب به دلیل اینکه این نوع کاشت سخت و محکم است و به راحتی جویده نمیشود. پنبه یا پد بدون پرز را آغشته به استون صد درصد کنید و روی ناخن‌هایتان بگذارید. دور هر ناخن، فویل آلمینیومی بپیچانید و پنج دقیقه صبر کنید تا تیپ ریموو شود. یادتان باشد که سوهان را روی ناخن طبیعی نکشید و تنها روی خط تیپ به آرامی سوهان‌کشی کنید.

مکان آموزش کاشت ناخن

ناخن ابزار کار نیست و کار کردن با آن می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد. به طور کلی، وقتی کاری انجام می دهید مراقب باشید تا به ناخن های مصنوعی و در نهایت ناخن های خودتان آسیبی نزنید. اگر ناخن‌هایتان ژل دارد یا به صورت کاشت ناخن مصنوعی است، 24 تا 48 ساعت مراقب باشید چون این مدت زمانی است که ناخن‌ها نیاز دارند تا کاملا روی دست شما قرار بگیرند و به طور کامل بچسبند. بعد از تثبیت شدن ناخن‌ها در جای خود نیز باید با احتیاط با ناخن‌های خود کار کنید. مطمئنا شما هم به این موضوع فکر کردید که برای خود ناخن بکارید. درباره مزایا و معایب آن پرس و جو کردید و تصمیم نهایی را گرفتید.

با توجه به اینکه کاشت ناخن انواع مختلفی دارد می‌توانید از کاشت ناخن پودری، کاشت ناخن پلی ژل و روش‌های دیگر برای زیبایی ناخن‌هایتان استفاده کنید. طرح های بیبی بومر جز طرح هایی از ناخن است که ترکیب رنگی آن حدودا دو سوم ناخن به رنگ هلویی یا صورتی است و یک سوم دیگر آن به رنگ کاراملی می باشد که تا قسمت سفید ناخن ادامه می یابد. پس از آن که این ترکیب روی ناخن شما خودش را گرفته و سفت شود، نوبت سوهان کشی، طراحی و لاک است.

برای اطلاعات بیشتر درباره تفاوت این دو روش، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ژلیش ناخن را مطالعه فرمایید. به دلیل سوهان کشی که بعد از موادگذاری در این روش صورت می‌گیرد، شما می‌توانید هر مدل دلخواهی که مدنظرتان است را انجام دهید. تنها عیب این روش زمان بر بودن می‌باشد که حدود یک تا دو ساعت زمان فرد را می‌گیرد. محافظ ناخن مانعی را در بین ناخن طبیعی و مصنوعی شما ایجاد می‌کند. وقتی که محافظ ناخن را اعمال کردید، می‌توانید هر سرویس مصنوعی را روی ناخنهای خود اعمال کنید.

در کاشت ناخن و لاک ژل زدن، موادی روی ناخن قرار می‌گیرد و هیچ تفاوتی ندارند و هر دو مورد را جذب می‌کند. بله؛ اگر باکتری یا زخم جدی‌ای در کار باشد، این موضوع ممکن است. البته این قضیه با درد بسیاری همراه است و شما متوجه آن می‌شوید. اگر رستنگه ناخن آسیب ببیند، ناخن همیشه به صورت شکسته رشد می‌کند. حتی اگر بدترین ناخن‌کار دنیا روی ناخن‌های شما کار کرده باشد، ناخن‌ها نهایتاً تا 4 ماه بعد بهبود پیدا می‌کنند. حتماً شما هم تا به حال در مورد عوارض کاشت ناخن شنیده‌اید و کسانی هستند که مدام به شما می‌گویند ناخن‌های خود را کاشت نکن و بگذار انگشتانت کمی نفس بکشند!